EcoRidders Plus

 De basis staat op papier, tijd om door te pakken met de implementatie!


Pakket Plus:

  • Stap 1: Bepalen van de relatie tussen MVO en de kenmerken van de organisatie
  • Stap 2: Begrijpen van de maatschappelijke betrokkenheid van de organisatie
  • Stap 3: Integreren van MVO in de gehele organisatie en opstellen van het MVO beleid
  • Stap 4: Communiceren van de MVO activiteiten/acties (via de aanwezige kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Website, nieuwsbrieven)


Stap 1 en Stap 2 vormen de basis (zie ook pakket Basis).


Stap 3 en 4: Om duurzaamheid een plek te geven in de organisatie is het belangrijk om medewerkers verantwoordelijk te maken voor onderdelen van de duurzaamheidskenmerken , alleen zo zal dit een bestendig onderdeel worden. In dit pakket wordt dan ook een duidelijk MVO beleid opgesteld en het plan van aanpak  geïmplementeerd in de organisatie. Door het opstellen van een omgevings- en risico analyse kunnen we goed inschatten hoe we de stakeholders het beste kunnen betrekken en waar we het communiceren van je MVO activiteiten op moeten richten. Het betrekken van stakeholders en het communiceren van je beleid en daaruit komende activiteiten is namelijk een belangrijk onderdeel van duurzaam ondernemen. Hierdoor wordt het voor stakeholders en klanten transparant wat je werkelijk doet en vergroot je ook meteen je geloofwaardigheid. 


Interesse gewekt? Neem contact met ons op voor een kop koffie of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou.


Contact
Ook behoefte om MVO als onderscheidend vermogen in te zetten voor jouw bedrijf en daarmee klanten, werknemers en businesspartners aan te trekken? Check ons Top pakket


Pakket Top 
E-mailen
Bellen
LinkedIn